Algemene Voorwaarden QFashion

 

  1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen QFashion en haar klanten.

  2. Bestellingen Door een bestelling te plaatsen bij QFashion ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. QFashion behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren zonder opgaaf van redenen.

  3. Prijzen en Betaling Alle prijzen op de website van QFashion zijn vermeld in euro's en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden tijdens het afrekenproces.

  4. Verzending QFashion streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden na ontvangst van de betaling. De geschatte levertijden zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van je locatie en de gekozen verzendmethode.

  5. Retourbeleid Klanten hebben het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling een product te retourneren of om te ruilen, mits het product ongedragen is en in de originele verpakking zit. Voor meer informatie verwijzen we naar ons retourbeleid op de website.

  6. Privacy QFashion respecteert de privacy van haar klanten en behandelt persoonlijke gegevens vertrouwelijk. We verzamelen alleen noodzakelijke gegevens voor het verwerken van bestellingen en het verbeteren van onze dienstverlening.

  7. Intellectueel Eigendom Alle inhoud op de website van QFashion, inclusief afbeeldingen, teksten, logo's en merken, zijn eigendom van QFashion en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt of gereproduceerd.

  8. Aansprakelijkheid QFashion is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van haar producten, tenzij sprake is van opzet of grove nalatigheid van QFashion.

  9. Wijzigingen QFashion behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht na publicatie op de website van QFashion.

  10. Toepasselijk Recht Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten tussen QFashion en haar klanten is het Nederlands recht van toepassing.

Bekijk en Draag ons werk